Aankomstplein en parkeren

Stoet indeling intocht 17 november 2018

 

Het aankomstplein zal ingedeeld worden in grote lijnen zoals hierboven te zien is.

 

Parkeren in Kampen

Noorden via N50 komende via Emmeloord

Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neemt u de eerste afslag linksaf Oranjesingel. Rijd rechtdoor, aan de linker- en rechterzijde treft u diverse parkeermogelijkheden. Let op: er kunnen diverse plaatsen voor vergunninghouders zijn.

Vanuit Zwolle

Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen Industrie. Ga rechtsaf en dan rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neemt u de eerste afslag linksaf Oranjesingel. Rijd rechtdoor. Aan de linker- en rechterzijde treft u diverse parkeermogelijkheden. Let op: er kunnen diverse plaatsen voor vergunninghouders zijn.

Parkeerterrein P-NS Station

Volg de borden richting station Kampen Centraal. Let op: niet te verwarren met station Kampen Zuid. 

Parkeerterrein P-Burg. Berghuisplein

Noorden via N50 komende via Emmeloord

Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen Zuid. Ga op de eerste rotonde linksaf de Venendijk Noord op. Neem op de derde rotonde de derde afslag. De volgende vier rotondes gaat u rechtdoor. Bij de vijfde rotonde ziet u het gemeentehuis van Kampen, neem op deze rotonde de eerste afslag rechtsaf. Neem de eerste afslag links en u bevindt zich op het Burgemeester Berghuisplein. 

Via N50 komende via Zwolle

Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen Zuid. Ga op de eerste rotonde linksaf de Venendijk Noord op. Neem op de derde rotonde de derde afslag. De volgende vier rotondes gaat u rechtdoor. Bij de vijfde rotonde ziet u het gemeentehuis van Kampen, neem op deze rotonde de eerste afslag rechtsaf. Neem de eerste afslag links en u bevindt zich op het Burgemeester Berghuisplei

Parkeergelegenheid rondom Burgemeester Berghuisplein is deels blauwekaartzone!

Naast deze informatie kunt u ook op de website kijken van de Gemeente Kampen. Via deze https://www.kampen.nl/parkeren-in-kampen vindt u alle info omtrent parkeren in en rond de binnenstad van Kampen.

 

Ontwerp is gemaakt door abwesterink: